Spirituel kriser

En spirituel krise er en overordentlig voldsom forvandlingsproces. Hvis den bliver kyndigt behandlet kan den føre til stor lykke. En mystisk forening med eksistensen og masser af uventede overraskelser og indsigt omkring livet på jorden.

Spirituelle kriser er kritiske og oplevelsesmæssige vanskelige faser under en dyb psykologisk forvandling, der involverer hele éns eksistens. De tager form af usædvanlige bevidsthedstilstande. Hvad der evt. Kan udløse en spirituel krise, kan være en operation, sygdom, voldtægt, en ulykke, nærdødsoplevelser, traume, en fødsel, slægtnings død, skilsmisse, afslutning på et kærlighedsforhold, finansiel katastrofe, fiaskoer, tab af job.

Psykologiske materiale dukker op til overfladen fra forskellige lag af det ubevidste. Indre oplevelser er dynamiske, disharmoniske, rystende og vanskelige at integrere. Det kan være svært, at skelne mellem indre og ydre oplevelser, eller begge forekommer samtidig.

Symtomer på en spirituel krise kan være, altomfattende forvirring, fortvivlser, mystiske oplevelser eller usædvanlige syn, panikangst, tvangstanker, intense følelser, uforklarlige kropslige tilstande (fysiske/Psykiske).  Den indre verdensorden kan blive til midlertidigt kaos og desorientering.

At forstå en spirituel krise kan være vanskeligt og omverden omkring en ligeledes svært at færdes i, når der bliver opdaget dybere lag af sig selv. Derfor er det så vigtigt, at en spirituel krise bliver behandlet og forståes med fortrolighed, nænsomhed, nærvær, tillid og stor respekt, for det menneske der går igennem sådan en krise. Det vigtigste af alt er, at du møder et menneske der forstår dig og hvad som sker, og det er din sandhed der er den allermest vigtige i det nu, du befinder dig i.

Jeg har en dyb egen erfaring og har selv været igennem en spirituel krise, og vil med stort respekt, fortrolighed og tillid møde dig der hvor du er.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *