Agnes. 28 år

At være i terapi hos Birgitte har rykket mig som menneske på en helt særlig måde. Birgitte tager altid udgangspunkt i hele mennesket, og det der sker lige nu og her. Det resulterer i, at en masse ting kommer frem i lyset. Ting man ikke selv var bevidste om var der. En af de ting Birgitte hjalp mig med at opdage, var mit indre barn. Da jeg fandt dette lille barn i mig, forandredes alt i min verden og min virkelighed samt den måde jeg behandlede mig selv og andre på – eller det at kunne mærke og udtrykke mine behov. En terapisession er en stor legeplads, hvor vi bruger alle mulige redskaber som tegning, sten, rollespil, meditation, massage på briksen, musik, naturen og meget mere. Terapirummet er dit, og kun dit og med Birgitte som terapeut har man altid en fornemmelse af støtte, omsorg og forståelse. Hver session er unik, og i hver session udfolder der sig noget som gør mig meget, meget rig.

 

Dorte. 44 år

Jeg har været i et længere terapiforløb hos psykoterapeut Birgitte Torp, hvor jeg fik hjælp til at analysere baggrundene for mine følelsesmæssige nedture.
Igennem mit forløb hos Birgitte fik jeg hjælp til at blive bevidst omkring nogle svære følelser, som har præget mit liv. Det at få et empatisk rum hos Birgitte til at kunne mærke og få sat ord på følelserne har gjort, at det er blevet lettere at være mig, og dette er forbundet med en følelse af frihed – at være mig med alle de følelser jeg har.
Birgitte er et meget tillidsfuldt menneske, som jeg giver den bedste anbefaling. Udover samtaleterapi kan jeg også anbefale Birgitte, som yderligere kan heale og som forstår kunsten af, at der skal være sammenhæng.

Camilla. 41 år

Skønt med lidt selvforkælelse. Tak for en skøn oplevelse hos dig & ikke mindst en fantastisk behandling. Oplevelsen med de varme sten var så positiv, dejlig og bagefter var jeg fyldt op med energi. Mine smerter i nakken og snurren i min højre arm, plus min træthedsfølelse var væk. Vi ses snart igen, helt bestemt.

Sofia. 38 år

Mit første møde med Clinique Nostalgi var igennem psykoterapien, hvilket var en helt ny verden for mig. Idet jeg aldrig før havde prøvet nogen former for terapi, gik jeg ind i det med et åbent sind. Det blev en øjenåbner af format, en stor oplevelse. Gemmen terapi fandt jeg lige så stille ind til mig selv igen, fik redskaber til at finde mit positive livssyn igen. Derudover fik jeg bearbejdet de blokeringer jeg havde i forhold til at lade andre mennesker komme tæt på mig. Der kom tårer, men også også smil. Det er en hård proces at få ryddet op i sin bagage, men jeg er blevet overbevidst om, at det er godt for både krop og sjæl.

Hos Clinique Nostalgi har jeg også modtaget nogle forskellige kropsbehandlinger. Den første jeg prøvede, var en Hot Stone massage. Det var super lækkert. Kroppen blev varmet godt igennem og ikke mindst løsnet op. Jeg var dejlig afslappet efter behandlingen, og klar til resten af dagens strabadser.

En behandling jeg virkelig så frem til, var et Japansk ansigtsløft. Efter bare en behandling kunne jeg se, at min hud var blevet mere glat og ren at se på. Så nu ser jeg frem til næste behandling.

Den sidste behandling jeg har prøvet, var en Ayurvedisk Chakrabalancering. En virkelig lækker behandling, som fik kroppen til at slappe totalt af samtidig med, at den også arbejdede. Man fik fornyet energi, og følte en velvære uden lige.

Om mine oplevelser hos Clinique Nostalgi kan nævnes: Hyggelige & naturlige omgivelser, tryghed, hjerterum og tillid allerede fra første møde.

Mai.

Jeg har modtaget 2 japansk facelift behandlinger i Birgittes skønne klinik. Det er første gang jeg har stiftet bekendtskab med japansk facelifting – og jeg er allerede kæmpe fan. Ud over at behandlingen gav synlige resultater på konturerne i mit ansigt, var jeg meget begejstret og overrasket over, hvor dybt behandlingen indvirkede på mit generelle velbefindende. En Japansk Facelifting er meget mere end ”bare” en ansigstbehandling. Birgitte er yderst kompetent og udviser et stort nærvær i hendes behandlinger – tak for fantastiske behandlinger Birgitte.

Auvedisk behandling
Jeg har været under Birgittes kompetente hænder i hele 3 timer, til en uovertruffen ayurvediske antiage behandling, hvor intet var overladt til tilfældighederne. Det er svært at beskrive med ord hvor dybt jeg oplevede behandlingen. Kombinationen af en fantastisk ansigtsbehandling, chakramassage og ayurvedisk massage efterlod mig i en tilstand af harmoni og flow. Jeg følte mig SÅ forkælet og nærmest som født på ny. Birgitte er yderst kompetent og jeg følte mig mødt på et dybt plan både før, under og efter behandlingen.

Kram Mai ❤

ANDERS.

Jeg oplevede et tiltrœngt pusterum under behandlingerne. Jeg kan bedst beskrive behandlingen som en meditation, en meditation hvor også kroppen er med.

Under den første behandling oplevede jeg følelsen både mentalt og fysisk af, at den ophobede stress og uro flød ud af kroppen igennem hovedet, sammen med olien.  Under den anden behandling udvidede stilheden sig og jeg fik endnu en pause og kunne fuldt ud nyde at få lov til bare at vœre i nuet, stilheden og roen.

Stilheden under behandlingerne har givet en ro til at møde, og kunne vœre i den uro jeg møder i den praktiske hverdag, men også en begyndende tryghed i mig selv, der har skabt plads til at forløse nogle dybere forhold i mig.

Forløsningen af de dybere forhold kom efter den tredje behandling og jeg kan derfor kun anbefale at man vœlger forløbet med de tre behandlinger og at man vœlger at bruge den Ayurveda olie som jeg ikke er i tvivl om er den optimale til behandlingerne.

Birgitte har en forståelse på flere planer til at kunne udføre behandlingerne, så de kommer til sin ret med den autentiskhed de fortjener og udspringer af.

Jeg nyder forsat Shirodhara og de andre Ayurveda behandlingerne.

Anders Rosenberg
26.februar 2019

Shirodhara-behandling hos Birgitte Fra /L.

Efter at have prøvet forskellige ayurvediske behandlinger, oplevede jeg shirodharabehandlingen som helt eneståede og magisk. Shirodharabehandlingen hos Birgitte var fra første øjeblik en nænsom måde at afslappe krop og sind på – og mod slutningen af behandlingen oplevede jeg en aldrig før oplevet dyb meditativ tilstand, hvor jeg nærmest forsvandt, på en virkelig dejlig måde. Efter behandlingen oplevede jeg ligesom at vågne fra at have været i en helt anden bevidsthedstilstand, en tilstand, der gjorde, at jeg resten af dagen og aftenen var i en sær, dejlig, afslappet men yderst vågen tilstand. Mit sind havde lyst til at være aktivt og fordybe mig i noget, samtidig med at min krop var rolig, afslappet og ligesom helt åben og klar til at være vågen og villig til ikke bare at ’lukke ned’ og sove. Shirodharabehandlingen er svær at sammenligne med andre behandlinger, der afstresser krop og psyke – den skal prøves, det er en enestående mulighed for i en omsorgsfuld og varm atmosfære hos Birgitte at lade sig overgive til en helende, meditativ tilstand, som man kommer til at længes mod at mærke igen.

/L