HOLISTISK KROP & PSYKOTERAPEUTISK FORLØB.

       MÆRK DIG SELV –  FINDE IND TIL HVEM DU DYBEST SET ER –
HELBREDE OG FORNY DIG SELV – UDFORSKE INDRE RUM – SELVKÆRLIGHED.

Psykoterapien er dit rum til din historie og der er plads til alt hvad som fylder. Terapien er til din rejse og din forløsning, helbredelse, selvrealisering og transformering, så du kan træde meget mere ind i dit sande og autentiske jeg. Terapien er til styrke og kraft til din egen rejse og dyb forståelse af samspillet mellem krop, psyke og sjæl.

Ligeledes bliver der under forløbet tilbudt kropsbehandlinger, som er til stor gav og en gave til din proces. Kropsterapien/Behandlingerne har til hensigt at give dig en fysisk og energetisk hjælp til at forløse, slippe lag af kropspanser, og en utrolig virksom måde til at mærke hele sig – sin indre verden – fordybelse – integrere og hvad der end dukker op under forløbet.

 PROGRAMMET 

Første gang vi mødes, er til en forsamtale & psykoterapi, vi taler sammen om, hvad dine ønsker er for forløbet, og jeg laver derfra et program for dig.
Programmet er i alt 7 sessioner og hver session er 120 min.

Forløbet kan forgå på følgende måde.
Du kan vælge, at være i et intens forløb over 4 dage.
Hvor du kommer om formiddagen og igen til aften, og gøre forløbet til din helt egen retræte og fordybelse. Væk fra hverdagen i 4 dage og vende blikket indad.
For dem der kommer langvejs fra – er der masser af Airbnb steder her i Snekkersten. Jeg vil til en hver tid være dig behjælpelig med at anbefale et godt overnatningsted. Flere der har været i dette forløb, har haft stor glæde af, at bruge stranden som reflektionsted og lande psykoterapien, stranden ligger 2. min fra Clinique Nostalgi.
Forløbet kan også være over uger / måneder.

Hvis forløbet har vækket din interesse, så ringer du blot eller skriver en mail til mig og vi planlægger dit forløb videre derfra.

Tlf. 20361481

Mail: Kontakt@cliniquenostalgi.dk

NORMALPRIS Dkk 8400
Pris Dkk 6500