Holistisk Åndedrætsterapi
Holistisk Åndedrætsterapi 

Åndedrætsterapi er en særdeles kraftfuld metode til selvudvikling, forvandling/transformation og healing, udviklet af Stanislav & Christina Grof.

  • En indre rejse
  • En indre healingsproces
  • En adgang til indre og højre visdom
  • En vejviser til fortrængte oplevelser, blokeringer af fysiske og psykiske årsager.

Ved at arbejde intenst med åndedrættet, udtryksfuld musik og forløsende kropsarbejde, skabes tilgang til bevidsthedslag, som ellers er svære at nå. Derved aktiveres vores indre potentiale for fysisk, psykologisk og spirituel healing. Holistisk åndedrætsterapi integrerer indsigter fra moderne bevidsthedsforskning, forskellige dybdepsykologier, transpersonlige psykologi, og østlig spirituel praksis.

Åndedrætsterapien kan hjælpe dig i kontakt med dybere bevidsthedslag, dette kan være følelsemæssige, kropslige og transpersonlige lag, som måske er ubevidste lag i dig, men trænger til at blive kigget på og taget sig kærligt af, disse ubevidste lag kunne være traumer (fødselstraumer / genfødselstraumer), uforløst sorg og chok.

Hvis du kan overgive dig til processen, jo mere giver du dig selv plads for healing og vækst, og for at du kan overgive dig er det også vigtigt, at vi får skabt et kærligt, trygt og tillidsfuldt rum, så vi starter sessionen med en samtale først, så vi lige lærer hinanden at kende. Derefter har jeg gjort en madras klar til dig på gulvet og sammen øver vi hvordan der trækkes luft ind og helt ned i maven for at opnå den bedste virkning, når jeg vurderer, at du trækker dit vejr dybt og kontinuerligt, guider jeg dig og jeg er ved dig under hele sessionen og støtter dig igennem processen.

Åndedrætsterapi sluttes af med 10 – 20 min. Hvor der tegnes en mandala ( symbol på helhed) som hjælper med at huske og integrere – redskab til selvforståelse, som evt. Først kommer senere.

Pris 150-180 min DKK 1500

Book her

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *