Når vores grænser er overskredet

Vi oplever alle , at der engang imellem er mennesker, der på en bevidst eller ubevidst måde kommer til at overskride vores grænser, og vi bare ikke kan få sagt fra og i stedet går og bærer på ubehagelige oplevelser, som er usunde for vores organisme.

Sådanne oplevelser kan gøre, at vi bliver sure eller det kan være, at det er ked af heden der presser sig på, og påvirker ens livskvalitet.

Terapi kan hjælpe dig med at mærke dine grænser, og få sagt fra på en sund måde, så du med din bevidsthed, vil mærke hvornår der skal sættes en grænse, og ved hjælp af kroppen, som et redskab, kan aflæse de signaler der bare sker.

Det kan være, at kroppen f.eks begynder at ryste, så når kroppen begynder at ryste, ved vi at så skal vi reagere på situation, i stedet for at blive bange og skræmt, og lære at kende dig selv og dine grænser.

Så dit liv, bliver levet ud fra dig og ikke ud fra andres påvirkninger.

Alt (usundt??) påvirker vores fordøjelsesystem, om det er et andet menneske, en situation i dit liv, eller noget helt andet. Det hele handler om mødet med omverden. Det er i bund og grund helt vores eget ansvar, hvordan vi møder verden.

Når der læres at sætte grænser, så vil det blive lettere, at indtage hvad der er nærende , gavnligt og sundt, hvad man skal lære at sortere, selv der hvor det er allersværest, og holde al det usunde væk fra din dør.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *