ZEN & MEDITATIONS SAUNAGUS
ZEN & MEDITATIONS
SAUNAGUS

TAG EN PAUSE FRA HVERDAGENS GØREN OG GIV DIG SELV HELE TO TIMER I VÆREN.
STYRK DIT HELDRED – SLIPPE STRESS & MÆRK MERE LIVSKVALITET.

Find din indre koncentration og lær at træne dit sind og dine sanseindtryk. Zen & meditations saunagus er, hvor du kan finde dybde og få tid til reflektion. Meditation og det at være stille giver bedre velværd og du vil have nemmere ved at mærke “hvordan har du det”. Denne saunagus er til fordybelse og tid til dig selv. Varmen og de æteriske olier vil hjælpe sindet til at falde til ro, vores tanker har det med at fjerne os fra nuet, så i denne zen & meditations saunagus arbejder vi sammen på, at være tilstede i nuet. Når saunagusen starter går vi i stilhed, så vi kan lære sindet at hvile, og når sindet slapper af, finder vi tilbage til vores naturlige tilstand af væren, ultimativ ro til sjælen, hvor du kommer helt ind til kernen af dig selv.
Zen & meditations saunagus får du oplevelsen af de healende syngeskåle, hvor lyden af de smukke skåle, vi tage dig med på en rejse, og syngeskålene har en gavnlig virkning på vores krop og ikke mindst sindet, hvor du vil få lejlighed til at slippe ophobet energi og tanker og bare være i det nu der præcis er i øjeblikket.

Der er frugt /nødder – te & vand.

-Varighed: 2 timer
-Pris: Dkk 295
(medbring: badetøj – slippers – håndklæde)

  • 25. august kl. 19.00 – 21.00
  • 24. september kl. 19.00 -21.00
  • 22. oktober kl. 19.00 – 21.00
  • 23. november kl 19.00 – 21-00 Aflyst

Datoer finder du også i det onlinebookingsystemet under event og ligeledes booker du også din billet der el. ringer på tlf: 20361481

 

Book her