Ayurvedisk Chakrabalancering
Ayurvedisk Chakrabalancering

Helkropsmassage hvor der gives meget lange og rolige strøg, der gentages mange gange. Kroppen kommer i en dyb afslappet tilstand, som får kroppen til at falde til ro. Ind imellem de lange gentagne strøg, arbejdes der på chakraerne, som er energipunkter, der udstråler for og bag på kroppen, som forbinder og åbner psykiske og kropslige processer. Chakraerne har direkte indflydelse på kroppen og de fysiske sanser, og dermed den måde vi er vågent til stede i livet på. Når chakraerne er i balance, opstår der et naturligt overskud, nærvær og en forfriskende livsglæde, hvor det er lettere at være tilstede i ens sande natur. Ayurvedisk balancering er en effektiv behandling til reduktion af stress.

Ayurveda betyder ” livets videnskab”

Chakrasystemet er kendt fra den indiske helbredelseskunst og filosofi. Et Chakra er som et centrum for energi. Vi har som menneske 7 i alt, og hver chakra repræsenterer forskellige livsområder. Ckakraerne repræsenterer tilsammen alle områder i vores liv, lige fra det mest fundamentale og jordbundne til det højeste spirituelle.

Ayurvedisk chakramassage er designet til at vække dine indre selvhelbredende kræfter, og massagen virker dybt harmoniserende, både på kroppen såvel sindet.

Der bliver brugt en virksom ayurvedisk urteolie, som passer til de 3 Dosha vata – pitta – kapha.
Olien virker afbalancering på sind og krop.

Varighed: 75 min.
Pris: DKK 800

 

Book her