INDISK KOBBER SKÅL M. PALO SANTO & HVID SALVIE.

169,00 DKK

6 på lager

Varekategorier: , Product ID: 2641

Beskrivelse

INDISK KOBBER SKÅL M. PALO SANTO & HVID SALVIE.

 Palo Santo (5 stk. 10 cm) & Hvid Salvie (mellem størelse 12 cm).
+ En smuk lille fin indisk kobber skål til at brænde det hellige træ/ palo santo  af i.

HVID SALVIE:

En ren, tør og stærk urte/naturduft.
Fremmer ro.
Et af indianernes foretrukne røgelser, når der skal renses rum, huse, krystaller/spirituelle værktøjer, eller dig selv på det mere subtile plan.

Giver kontakt til den åndelige verden. Når du brænder Hvid Salvie, og fokuserer på dit ønske/ritual og dine bønner, så medvirker det til at opløse negative, og uønsket energier.

Du giver plads til ren og frisk energi i dit felt og dit chakrasystem, hvor din energi kan flyde frit igen, og du kan flyde mere fri/autentisk igennem livet.

 

PALO SANTO:


Palo Santo magisk, mystik og helligt træ.

Dette duftende træ er højt respekteret blandt shamaner og healere og har været brugt i hellige ritualer og til rensende formål i tusinder af år af indfødte i Sydamerika.

Palo Santo er et mystisk træ, der vokser på Sydamerikas kyst og er relateret til røgelse som myrra og kopal.
Navnet er spansk og betyder ’helligt træ’.  Det er en del af citrusfamilien og har søde noter af fyr, mynte og citron.
Hvert land har sine botaniske skatte og nogle gange er disse af så stor betydning for samfundet at de bliver et grundlag for kulturen. I Sydamerika er Palo Santo træet en sådan skat. Palo Santos har helbredende kræfter.  Den er brugt i hellige ritualer og er derfor essentiel for hellige mennesker og shamaner. Dens aroma er frisk med antydninger af mynte og citrus og det er et af de mest aromatiske træer der findes.
Røgen fra brændende Palo Santo menes at have både medicinske og terapeutiske helbredende kræfter. Traditionelt blev det brugt af Inkaerne, shamaner og medicinfolk til åndelig renselse, energiudrensning og healing. Mange bruger det for at få kreativ inspiration, beskyttelse, kærlighed og lykke. Bliver også ofte brugt før, under eller efter meditationer. Dets opløftende duft hjælper med at hæve dine vibrationer og bringe en dybere forbindelse til jorden og den guddommelige kilde.

Indisk kobber skål er fra Thalassery – kerela i sydindien.

Pris: Dkk 169

 

 

 

Pris: Dkk 139