Tilbud

DETOX FORLØB

5.700,00 DKK 4.200,00 DKK

Varekategori: Product ID: 1669

Beskrivelse

DETOX FORLØB –
Beskytter – Renser – Healer.
Hele 3 timer pr. gang &
du kommer af 3 gange.

Detox behandling er en behandling som vil booste din sundhed og hjælpe din krop med at udrense, så du kan føle en lethed og bedre energi-flow i kroppen. Dårlig livsstil kan gøre, at kroppen bliver overbelastet og ophobninger af toksiner (affaldsstoffer ) nedsætter din livskvalitet. Normalt er kroppen selvudrensende, men vi lever i en tid, hvor vi nemt kan belaste og udsætte vores krop og sind for mere en hvad der er sundt for os.

Følgende symptomer kan opleves hvis kroppen er overbelastet og ikke får udrenset optimalt:
-smerter, spændinger, stress, fordøjelsesproblemer, oppustet mave, overvægt, søvnproblem, hudproblemer, luftvejesproblemer mm.

Detox kropsbehandling er en hjælp til at pleje dig selv og fokus på, at kroppen også har brug for extra rengøring. Behandlingen vil give en komplet udrensning, der svarer til 3 dages detox diæt.

Programmet for detox behandlingen

-Behandlingen starter med du modtager en:
Helkropsmassage med varm olie der indeholder essentielle olier af citron, appelsiner, og pebermynte, der virker udrensende, drænerer, slanker, forbrænder og virker reducerende samt udglattende på cellulite/appelsinhud.

-Detox kropsindpakning med himalaya salt  & urteolie – beskytter – renser og healer og derefter i
Sauna Aroma Care
hvor du får oplevelsen af de virksomme detox æteriske olier, og en dyb følelse af afstresning for krop og sind.

Du afslutter din detox kropsbehandling med en afslappende ansigtbehandling med specielle teknikker fra ansigtzoneterapi, akupunkturpunkter, lymfedrænage og ansigtmassage, der vil give en foryngende ansigtsstruktur. Ansigtsbehandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

 

3 x DETOX BEHANDLINGSFORLØB
NORMALPRIS: Dkk 5700
FORLØBSPRIS: Dkk 4200

SAMLET KØB AF 3 GANGE 
SPAR
DKK: 1200