Terapi i naturen…
Naturterapi
 at fremme psykisk sundhed og velvære.

Naturterapi kan kombineres med de former for psykoterapi, som jeg tilbyder. Her inddrages oplevelser og væren i naturen, enten alene eller sammen med mig som psykoterapeut, som en vigtig del af healingsprocessen. Du vil få stor oplevelse af nærvær, forståelse, ro, forbundethed og harmoni.

Traumatiske oplevelser kan ofte være vanskelige at forklare med ord. At være i naturen, kan åbne op for en ny måde at kommunikere på. Ved hjælp af naturens metaforer og symboler bliver det muligt at forklare, ” hvad der sker”, og hvordan det opleves.

Jeg bruger ofte også naturen i terapien, hvor vi enten går ud i haven, i skoven eller til vandet. I haven har jeg bl.a et bålsted, så vi kan bruge elementet ilden til at understøtte, hvad vi i terapien har i proces, ild kan symbolisere livskraft og kærlighed, og bålet/ilden er rammen for renselse og healing. I “skovens dybe, stille Ro”, er et godt sted, at være til fordybelse og forvandling. En skov kan betyde det ukendte/det ubevidste, den instinktive natur, og ligeledes symbol på det ubevidste i mennesket. Vi finder klarhed, renhed og ro ved vandet. Symbolet vand symboliserer menneskets følelsesliv, og ved havet er der altid udkig til en bred horisont. Lige meget om der regner, stormer, gråvejr, sner, hagler eller solen skinner fra en himmel så blå, er vi så heldige at naturen altid er et skønt sted at være, i alle året årstider. Du vil blive mødt med nærvær og hjerte, præcis der hvor du er og jeg vil gøre mit for at støtte dig i din udviklingsproces med dyb respekt og tillid.

Book her

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *