Afstressende ansigtsbehandling & facelift.
AFSTRESSENDE
ANSIGTSBEHANDLING
& FACELIFT.
60 min.

Ansigtszoneterapi, lymfedrænage & ansigtsmassage.
Behandlingen er for ansigt – krop og sjæl.
Der er mange zoner i ansigtet – som relaterer til kroppen.
DU VIL FÅ DEN STØRSTE FØLELSE AF
VELVÆRE, SOM DU HAR MED DIG LÆNGE EFTER BEHANDLINGEN.

En velplejet hud er en sund hud. 

Plej dig selv og forkæl dig selv med en skøn, dyb og afslappende holistisk ansigtsbehandling, som vil give dig masse af velvære, et afslappet ansigt og fornyet energi. Det er helt i orden med rynker og linier, der viser at livet er blevet levet, når bare huden er velplejet. Velvære giver skønhed og udstråling, og bliver skabt indefra.

Stress giver mange slap hud som følge af, at stresshormonerne gør, at bindevævet mister sin spændstighed. Centralnervesystemet bliver kraftigt påvirket når vi er stressende.

Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombineres ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bla. Lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet men også kroppen. Du vil opleve dyb ro og afstresning af ansigtet, kroppen og sindet.

Ansigtsbehandlingen har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af akupunkturpunkter som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin, som vil være med til at reducerer ansigtets ydre tegn på ældning og et træt ansigtslook vil få fornyet udstråling og energi, da spændinger i muskler og væv frigives.

Behandlingen bliver udført med de skønne og virksomme produkter fra Comfort Zone (Sublime serien – Anti-age), som er inspireret af naturen og grøn bæredygtighed og 100 % vegansk.

VARIGHED: 

-60 min.
DKK. 600

Book her