Kropterapeutisk/ Afstresningsforløb
KROPTERAPEUTISK/ AFSTRESNINGSFORLØB –
8 sessioner. – 90 min.
Genskab ro og balance i krop og sind. 

Træt af støj, forstyrrelser og alt for mange tanker. Den travle hverdag kan suge energien og følelsen af overskud ud af enhver.

Stress er en folkesygdom, og hvis du mærker den komme snigende, så stop op og lyt til din krop og kroppens signaler vil helt sikkert fortælle dig noget. Størstedelen af dagens aktivitet foregår i hovedet med spekulationer, bekymringer og overvejelser. Derfor er det vigtig at have fokus på kroppen, så der kan blive skabt en ligevægt mellem hovedet og kroppen. At få skabt ligevægt vil give indre ro, balance og øget velvære.

Afstresningsbehandling kan anbefales til stressramte, for dem der har koncentrationsbesvær, følelsen af uoplagthed, søvnløshed og træthed i krop og sind.

Behandlingen virker stressreducerende og gavner din sundhed fysisk og psykisk og får et overbelastet nervesystem til at falde til ro. Den meditative afstresningsbehandling vil give dig en dyb ro, som du har med dig i langtid efter behandlingen.

Hver session er på 90 min. og indledes altid med en kort samtale. Kropsterapeutisk behandling er en behandling, hvor der arbejdes bevidst med psyke, krop og hjælper kroppen og psyken til at slippe spændinger og psykiske ubalancer.

Er du stressramt anbefaler jeg et intens forløb, som vi sammen planlægger første gang du er her.

8 sessioner – 90 min.
Pris: Dkk 5500

 

 

Book her

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *