SAUNAGUS – KLIPPEKORT 10 klip

SAUNAGUS KLIPPEKORT.
ET GODT TILBUD TIL DIG DER ELSKER SAUNAGUS, OG HAR GJORT SAUNALIVET TIL EN LIVSSTIL, OG ØNSKER AT STYRKE SUNDHED & DIT HELBRED MED VARMEN.

Saunagus er varme og afslapning i en sauna, hvor varme og æteriske oiler påvirker krop og sind. Hos Clinique Nostalgi vil du møde de professionelle gusmester fra Nordic Health and living, der til en hver tid vil gøre, at du får en tryg og behagelig opleve, så der er plads til din proces. Alle der kommer i saunaterapi kan komme og være med det der fylder i livet, hvad end det er, du vil altid blive mødt med nærhed, nænsomhed og i trygge rammer. Saunagus påvirker alle sanser og du får tid til at fordybe dig i dig selv, din krop og dit sind. Saunagus er en terapiform som kan bruges til at lande dig selv efter en stresset periode, ligeledes kan du også bruge saunagus til, at vende blikket ind i din indre verden og fordybe dig i dig selv, hvor du bruger, at komme her som en påmindelse til meditation. Du kan bruge saunaterapi til at løfte dine energier eller det at komme ned i kroppen og mærke hvem du er. Varme er i mange generationer blevet brugt som helbredelse, brug af varmeterapi har fysiske og psykiske fordele i øjeblikket og også langvarigt med de helbredende egenskaber, som varme og de rene æteriske olier har. Der er mange fordele ved brug af sauna regelmæssigt, du kan bruge saunagus til rent velvære, afstresning, spirituelt, healing, udrense, afgifte, under sygdom, efter et sygdomsforløb, depression, detox, vægttab, smetelindring, hudproblemer, eller hvis du vil styrke dit kredsløb og berolige dit nervesystem.

HVER MÅNED TILBYDES FULLMOONGUS – ZENGUS OG DETOXGUS, OG DU KAN FRIT VÆLGE HVILKEN SAUNAGUS DU VIL KOMME TIL. 

FullmoonGus: Velvære, fordybelse og ritualer.

ZenGus: Meditation, afstresning og ro.

DetoxGus: Vitalitet, rense og afgifte krop & sind.

& VED KØB AF 10 GANGE HAR VI ET HELT FANTASTISK TILBUD –
HVOR DU SPARER HELE 1000 kr. 
NORMALPRIS: 2950 kr. 
TILBUD: 1950 kr.
(TILBUDDET ER GÆLDENDE TIL D. 31 MARTS 2020).

(TILBUDDET KAN KØBES I SHOPPEN – UNDER KLIPPEKORT.
ALLE DATOERNE FOR SAUNAGUS FINDER DU I ONLINEBOOKNING/EVENT.
– VED KØB AF DETTE TILBUD BOOKER DU IKKE I ONLINESYSTEMET, DU SENDER BLOT EN SMS TIL 20361481 OG SKRIVER HVILKEN DATO DU ØNSKER).

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *