Ayurvedisk Udvartna – Urtescrub.
Ayurvedisk
Udvartna
-Urtescrub.
Ayurvedisk kropsscrub/kropsrens, afslapningsmassage & afstressningsmassage.
100 % plantelægemidler.

Foryngende kropsbehandling som indeholder organisk dyrkede plantelægemidler, der blandt andet hjælper med at lindre træthed, muskelspændthed og smerter.

Behandlingen er god til at vække nervesystemet. Olien der bliver brugt er en velduftende urteolie, der virker som en modgift mod stress og udmattelse.

 Behandlingen starter med du får en forfriskende kropsscrub/kropsrens, der er fyldt med essentielle urter og mineraler for at fremme sund og frisk hud.

Kropsrensen efterlader huden eksfolieret og reducerer cellulite.

Produktet der bliver brugt til at eksfolier og rense kroppen er en traditionelt pulveriserede urtepulver som laves til en paste inden påføringen, og fjernes med varme kompres. Huden efterlades blødgjort, glat og giver en dyb følelse af velvære og renhed.

Efter rensningen af kroppen er kroppen lettere modtagelig for optagelsen af olien,  vil lindre og stimulere en stresset krop og sind. Massage behandlingen med olien vil genoplive vitaliteten og du vil føle dig afbalanceret.

Kilden til rene ayurvedisk produkter og ayurvedisk behandliger tilfredsstiller ethvert aspekt af en persons trivsel – fysisk, mental og spirituel.

 75 min.

Pris: Dkk 800

 

 

Book her

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *