Ayurvedisk Ansigt & kropsbehandling

AYURVEDISK ANSIGT & KROPSBEHANDLING

120 min. 

 Ansigt & kropsbehandling til total velvære & giver et meget forynget resultat. Du vil opleve en dyb ro under behandlingen og roen har du med dig i langtid efter din behandling.

AYURVEDA – HARMONI & BALANCE FOR KROP – SIND & ÅND.

Det er helt iorden med rynker og linier, der viser at livet er blevet levet, når bare huden er velplejet. Velvære giver skønhed og udstråling, og bliver skabt indefra. Behandlingen gør at huden ser yderst velplejet ud, foryngende og giver et flot opstrammende resultat, ligeledes virker behandlingen afstressende og giver en beroligende effekt for både ansigt og krop. Sindet føles fredfyldt, afbalanceret  og fyldt med kærlig energi.

Kropsmassagen er energibalancerende og giver en dyb følelse af velvære og vitalitet. Kropsbehandlingen virker yderst beroligende og har en rigtig god effekt på nervesystemet og får livsenergien til at flyde frit. Behandlingen hjælper ligeledes med til, at styrke den fysisk og psykisk sundhed med sin udrensende effekt.

Produkterne der bliver brugt til denne skønne Ayurvedisk behandling, er baseret på økologi, Bio aktive ingredienser og vores samhørighed med naturen.Naturlig, økologisk certificeret sundhed og skønhed.

Pris 120 min. DKK 1200

Klippekort 5 Klip Dkk 4900

Book her

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *